ULOGA NOVINARKE U FILMU O TOMI ZDRAVKOVIĆU: Jovana Joksimović oprobala se u glumačkim vodama

Voditeljka i novinarka Jovana Joksimović, koja je nedavno krenula sa vođenjem jutarnjeg programa na televiziji svog supruga Željka Joksimovića, može se pohvaliti još jednim angažmanom - uskoro postaje i glumica.

Naime, kako je ispričala u jutarnjem programu, dobila je ulogu novinarke u filmu o Tomi Zdravkoviću, reditelja Dragana Bjelogrlića.

- Meni je Bjela u jednom trenutku rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam je li igram neku poznatu, a on je rekao: "Nepoznatu, ali nemoj da brineš". Došla sam na snimanje uzbuđena i srećna. Videla sam odmah da imam malo teksta. Željko je sve vreme mudro ćutao i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi - ispričala je Jovana.
Voditeljka je imala scenu sa glavnim glumcem Milanom Marićem.

- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, hteo sam s njom da odradim probu. Kažu mi: "Jovana uči tekst ceo dan". Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro - rekao je Marić.

Voditeljka je na kraju priznala da joj je bilo teško da govori naučeni tekst.

- Gluma je toliko težak posao… Trebala sam da budem neko ko nisam ja. Ne znam kako se glumci posle snimanja vraćaju sebi - dodala je ona.

Izvor: Nova.rs
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

Pogledajte još