MOJOJ PARTNERKI NAJBOLJA STVAR U ŽIVOTU BI BILA DA BUDE MOJA DEVOJKA: Marija Šerifović iskreno o ljubavi, vezama i odnosu sa roditeljima!

Pevačica Marija Šerifović progovorila je o mnogim temama koje inače izbegava, pa je tako otkrila da li smatra da je teško biti njena emotivna partnerka:

- I u emotivnom odnosu nastojim da stvari postavim na jasno mesto. Volim kada funkcinišu po određenim principima, s kojima se, što je vrlo retko i teško, oba partnera slažu. Uprkos svemu, verujem da bi toj osobi najbolja stvar u životu bila da bude moja devojka.

Marija je otkrila i da li, uprkos mnogim razočarenjima svuda oko nas, veruje u bezuslovnu ljubav:

- To je toliko teško reći i zaista je individualna stvar. Nadam se da je moguće, odnosno želim da verujem da je tako nešto zaista moguće.

Šerifovićeva je otkrila i da li po njenom mišljenju postoji idealna porodica i kako ona izgleda:

- Kao što sam već rekla, svaka životna situacija bila je lekcija. Ne bih da zvuči grubo, ali u današnje vreme idealne porodice postoje u malom procentu. Sve je uslovljeno tempom života i tako nastaju brojni problemi. Recepata za to nema, osim da među partnerima mora da postoji puno ljubavi, mudrih misli i poštovanja.

Pevačica je istakla da njena majka Verica Šerifović i dalje na neki način ima potrebu da je kontroliše.

- Roditeljska briga mi je odavno jasna stvar, stoga mislim da se u tom pogledu Verica nikada neće promeniti. Interesantno je da sam sada ja postala ta koja nju svakodnevno kontroliše - ispričala je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još