ONA ODAVNO NIJE MOJ PRIJATELJ: Puklo drugarstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić?!

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković nakon više od dve decenije, koliko su bile najbolje prijateljice, odlučile su da stave tačku na njihovo prijateljstvo.

Koliko god da zvuči kao šala - pukla je tikva! Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

- Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu - ističe izvor blizak voditeljkama.

Autorka emisije "Balkanskom ulicom" Vesnu Dedić je ovim povodom rekla:

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom na to da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - potvrdila je Dedićeva.

Međutim, Sanja Marinković pokušala je da demantuje ove navode.

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - bilo je sve što je Sanja rekla ovim povodom.

Podsećanja radi, Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

Izvor: Blic.rs
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još