IMA MAKSIMALNU PODRŠKU SVOJIH NASLEDNIKA: Ceca Ražnatović upoznala Bogdana Srejovića sa Anastasijom i Veljkom

Vest da Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka, Kragujevčanina Bogdana Srejovića, koji radi kao menadžer jednog beogradskog restorana, bila je i danas glavna tema na društvenim mrežama ali i u privatnim razgovorima stanovnika širom Srbije.

Naime,  pevačica još uvek ne želi da priča o novom partneru, ali je njen blizak prijatelj za jedan beogradski portal ispričao kako su Cecina deca, Veljko i Anastasija, reagovali na Bogdana.

- Odlučila je da Bogdana predstavi porodici za doček Nove godine - rekao je Cecin prijatelj.

- Organizovala je večeru u svom domu i pozvala ga. I Veljko i Anastasija su ga prihvatili odlično i veoma su srećni što znaju da im je mama srećna, zadovoljna i ispunjena. Podržavaju je maksimalno.

Cecin momak Bogdan Srejović razveden je već pet godina, a u braku sa nekadašnjom mis Vojvodine Zoranom Tasovac, dobio je ćerkicu Iskru, koja mu je centar sveta. Zorana, inače rodom iz Kikinde, u maju 2017. započela je emotivnu vezu sa pop pevačem Sašom Kovačevićem.

Medije je zanimalo i šta joj je dečko poklonio za Novu godinu, ali i šta je najromantičnije što je Bogdan do sada uradio za nju.

- Poklonio joj je nešto što je želela, ali to nije ništa veliko - veli prijatelj pevačice.

- Naravno da je bilo romantičnih momenata, ali ona to ne želi da iznosi u javnost.

Podsetimo, Ceca i Bogdan smuvali su se krajem novembra, nakon što su se upoznali u novobeogradskom restoranu u kome on radi kao menadžer. Simpatisali su se neko vreme, a nakon što ga je za doček 2021. godine predstavila sinu i ćerki, kao i ostalim članovima porodice, Ceca je sa Bogdanom nekoliko dana pre Božića provela na Jahorini.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Arhiva/Hello!

Pogledajte još