GLUMČEVA DECA SAMOINICIJATIVNO NAPUSTILA ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Branislav Lečić šokiran nakon ispovesti Milene Radulović

Glumica Milena Radulović u svojoj ispovesti otkrila je da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao u nekoliko navrata, kao i da ona nije bila jedina žrtva ovog seksualnog predatora, te ga je sa nekolicinom devojaka prijavila policiji, nakon čega je priveden.

Brojne javne ličnosti pružile su podršku Radulovićevoj i ostalim devojkama, koje su istakle da je potrebna ogromna količina hrabrosti istupiti i prijaviti zlostavljanje, koje nažalost nije usamljen slučaj u "daskama koje život znače".

Branislav Lečić oglasio se putem svog Tviter naloga nakon saznanja o ovoj vesti koja je odjeknula kao bomba i istakao da je šokiran, ali i otkrio da su i njegova deca pohađala Aleksićevu školu koju su nakon nekog vremena samoinicijativno napustila:

- Potpuno me je šokirala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili su godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči.

- Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drastično menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor - dodao je Lečić.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: branislavlecic/Instagram

Pogledajte još