MOJ OGNJEN JE STALNO TU, POTREBNO MI JE NJEGOVO PRISUSTVO: Milena Radulović iskreno o podršci izabranika tokom suđenja

Milena Radulović, poznata glumica, koja je pokazala svoju hrabrost tako što je javno iznela da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao, juče je završila svoje svedočenje odgovarajući na pitanja koja joj je postavljao optuženi.

Milenini roditelji nisu prisustvovali ročištima, ali je glumica dobila ogromnu podršku od svojih kolega, ali i izabranika Ognjena Jankovića.

Milena ističe da je okružena u sudnici prijateljima i ljudima koji je vole.

- Mama i tata ne sede na suđenju. Oni dođu, isprate me, ali ne sede na suđenju, jer bi to bilo baš strašno. Podrška porodice je najvažnija, a imati porodicu kakvu ja imam je baš luksuz u životu. Sa mnom su moji prijatelji, kolege Milan Marić, Andrija Milošević, Sandra Tomić, juče je došla Seka Sabljić, to je onako dirljivo, Vaja Dujović, Mia Bjelogrlić, Mina Obradović i moj Ognjen koji je tu stalno. Potrebno mi je njegovo prisustvo. Lakše je da je on tu. Onda kad god dođemo kući, mnogo mi je lakše što je bio, čuo, osetio, nego da moram da mu prepričavam, a to je neprepričljivo - kaže Milena Radulović za "K1".

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić, optužen je za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Optužnicom je obuhvaćeno sedam devojaka žrtava Aleksića, suđenje je počelo u februaru 2022. godine, a do sada su svedočile četiri žrtve. Aleksić se, takođe, suočio sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno nasilje.

Izvor: Blic.rs/K1
Foto: mileena_radulovic/Instagram

Pogledajte još