JAKO SMO VAŽNI JEDNO DRUGOM: Ognjen Janković iskreno o ljubavnoj vezi sa Milenom Radulović

Milena Radulović, poznata glumica, pokazala je svoju hrabrost tako što je javno iznela da ju je samozvani učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

Milenini roditelji nisu prisustvovali ročištima, ali je glumica dobila ogromnu podršku od svojih kolega, ali i izabranika Ognjena Jankovića.

Naime, da je novi dečko Milene Radulović, Ognjen Janković, saznali smo prošlog septembra, kada je zajedno sa njom došao u Palatu pravde.

Dečko Milene Radulović tek nedavno je progovorio o njihovoj vezi. Voditeljka emisije "Kec na jedanaest", pohvalila ga je što javno bodri svoju lepšu polovinu. Ognjen je na to odgovorio:

- Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikro podršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška, iz srca - rekao je Ognjen.

Ističući da je Milenina priča ohrabrila mnoge devojke da otkriju ono o čemu su godinama ćutale, apelovao je na druge muškarce da podrže njihovu hrabrost.

- Molimo se Bogu i nadamo da će ishod biti pozitivan, te da će ovaj slučaj ostati kao kamen temeljac nečeg novog - poručio je novi dečko Milene Radulović, Ognjen Janković.

Podsetimo, frontmen "Beogradskog sindikata", osim po muzičkom angažmanu, javnosti je poznat i kao bivši suprug voditeljke Bojane Janković, od koje se nedavno razveo. U braku dugom 15 godina dobili su dve ćerke.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić, optužen je za silovanja i nedozvoljene polne radnje. Optužnicom je obuhvaćeno sedam devojaka žrtava Aleksića, suđenje je počelo u februaru 2022. godine, a do sada su svedočile četiri žrtve. Aleksić se, takođe, suočio sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno nasilje.

Izvor: Blic.rs
Foto: mileena_radulovic/Instagram

Pogledajte još