MILJANA KULIĆ KROZ SUZE OTKRILA: Duboko se kajem zbog svega što sam priredila porodici u poslednje dve godine (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je ugostio nekoliko zadrugara, a oni su, kao što je običaj svake nedelje, sa njim prečešljali sve teme koje su aktuelne u kući. U Šiša baru, pridružila mu se Miljana Kulić.

Kakva je atmosfera u kući? - bilo je prvo pitanje za zadrugarku.

- Iskreno, ne interesuje me, ja nisam zaibteresovana za druge, sada gledam samo sebe. Bila sam kratko u pušaoni, spremala sam se za trening, a ovako sma u apartmanu. Neću više da budem budaletina, radila sam neke stvari kako bih zabavila gledaoce, ali to više neću, mogu da pokažem da sam normalna, i to sam rešila - objasnila je Miljana.

Dala si blagoslov Ani i Zoli? Upletena si u ljubavni trougao htela ili ne? - glasilo je naredno pitanje.

- Ja ne mogu da budem u ljubavnom trouglu, ja sam sa njim završila poslekiretaže. Ja ne mogu da budem sa njima nikako, jer je gotovo. Ja na taj odnos ne obraćam pažnju, niti me interesuje. Ja sma nastavila svoj život, i živim ga puim plućima, fokusirana sam na sebe i na svoje dete.

Da li si primetila da je Mišel postao jedan od vodećih zavodnika? - dodao je voditelj Darko.

- Ni to me ne interesuje, ništa mi nije intrigantno, sve mi je postalo smešno.

Zašto se Mišel ograđuje da želi vezu, a sa druge strane je svestan da može da bude sa nekima? - pitao je voditelj potom.

- Može da bude sa svima, jer niko od devojaka nema karakternih sposobnosti. On je dobar, kulturan i vaspitan. Imao bi 10 na fakultetu, a u osnovnoj 5. 

Pretpostavlja se da postoji rivalitet između Dragane i Milice, gde će prevagnuti, ko ima šansu?

- Mislim da mu se više dopada Milica, ali će on stajati iza svoje reči, kada je rekao da neće da bude ni sa kim. Nije on budala kao neki, pa i ja - rekla je Miljana potom.

Filip Car i Mina? Kako komentarišeš posle svega na njihovu ljubavnu priču?

- Ne treba da budu zajedno, ali to je dobro za rijaliti - dodala je Kulićeva.

Zašto si oprezna večeras, imaš neku kočnicu? - prokomentarisao je Darko.

- Takva ću ostati, dok me gledaoci ne izbace. Ja sma ovakva napolju, pa ću videti da li im se sviđa nova Miljana Kulić. Ja gledam svoje dvorište,drugi me više ne interesuju, sve ću poštovati, ali eto, to sam ja od sada - nastavila je Miljana.

Marija ulazi u rasprave sa Čorbom, koji pokušava da isprovocira. Zašto se sukobljavaju? - glasilo je naredno pitanje.

- Mene sve to boli, ja ne odreagujem za stolom, ali me boli i smeta mi. Mamu volim najviše, i naravno da kada moju mamu neko vređa, to je gore i teže nego kada neko napada mene. Znam ko je moja mama - rekla je Miljana.

Odnos Maje i Čorbe? - dodao je Darko podpitanje.

- Njima ne cvetaju ruže, ali verujem da hoće - rekla je Kulićeva.

Šta te najviše boli? - bilo je naredno pitaje.

- Što sam povredila mamu, tatu, moje sestre svojim ponašanjem. Sve ih je sramota, i svesna sam toga. Imala sma sek*ualne odnose u izolaciji, rehabu, svuda. Znam da su ljute na mene, ja ne bih smela da izađem na ulicu. Ja nisam mislila na njih dok je sve to bilo. Kao da mi je mozak ispran, a napolju nikada ne bih dozvolila neke stvari. Mnogo se kajem - rekla je Miljana kroz suze.

Šta te pogodilo najviše? - dodao je voditelj Darko Tanasijević.

- Majin klip, tada sam shvatila kakva sma ja bila. Što da upiru prstom u mene, kao u Maju i Minu? Ista sam kao i druge, jer sam i ja imala sek* u rijalitiju. Nikada više neću ovo imati. Sramota me same sebe bilo, kada sma čula Maju. Pravila sam se jaka za stolom, naveli su me i za bezdušnu osobu zbog kiretaže...Ne znam šta bih rekla... Kruz sve sam sama prošla - nastavila je uplakana Miljana.

Šta bi promenila? - bilo je naredno pitanje.

- Zola, on mene nikada nije voleo, i ja sma to znala. Evo, da sam sada trudna, šta bi bilo? Sve ovo sa Anom? Ne znaš kako mi se kleo, šta je pričao... Poverovala sam mu, ja tako ne bih smela u životu. Teško mi je i što uju zove tata, žao mi je što moje dete neće imati tatu, što nemam pravu porodicu, da moje dete ima oca - dodala je Miljana.

Razočarala si se u Zolu, a i zadrugari su primetili da oko Ane obleće, daje znake pažnje i ostalo? - prokomentarisao je voditelj.

- Rekla sam im kod hotela da me ne spominju, videla sam i kako iz nje izvlači najgore. Shvatila sam sve na njenom primeru. On sve radi zbog rijalitija, on ni sebe ne voli - zaključila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još