OMRAŽENIJA SI OD LUNE ĐOGANI: Marko Đedović žestoko opleo po Maji Marinković (VIDEO)

Pevačica Ivana Šašić sinoć je odlukom publike izbačena iz "Zadruge 4". Nakon napuštanja imanja u Šimanovcima Ivana je za novog vođu imenovala Marka Đedovića, koji se tokom raspodele budžeta obratio Maji Marinković.

- Majo, verujem da si omraženija od Lune Đogani. Jedino šta možeš da izvučeš je to, da ako se nastavi tortura koju si prouzrokovala je to da dobiješ one babetine kod sebe. Babe su ti spas, ako nisu pomrle do sad. Moći ćeš ko mečka da se slikaš, za 200 evra. Kada te neko pljune, verujem da bi ga izbola nožem, a kada ti neko da savet, ti sve naopako uradiš. Je*eš se za sve pare, a kada voliš ti si spremna iz osvete da se po*ebeš sa drugim, da predaleko odeš i ostalo. Moj otac bi presudio i njoj i sebi. Takve stvari su poraz za jednog roditelja. Ti nisi svesna šta si mu priredila. Nama nisi ništa, osim Janjušu, jedina osoba si samo ti i tvoj otac - rekao je Đedović.

- Desila mi se energija sa Čorbom, Kiki mi je rekao da se maligni tumor odstranjuje. Samo sam presekla sa Janjušem - dodala je Maja.

Podsetimo, Maja Marinković bila je doskorašnja ljubavnica Marka Janjuševića Janjuša, a samo nekoliko dana nakon što je ostavila njega, uplovila je u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još