LAKO I JEDNOSTAVNO: Nekoliko osobina i načina ponašanja privući će "gospodina Savršenog"

Žene znaju šta žele - samo ne znaju uvek kako to muškarcima da kažu. Po pravilu, jedna stvar koju žene ne žele jeste muškarac koji se na kraju ispostavi kao neko ko je ne tretira kako treba i nimalo je ne poštuje. Iako će neodoljive žene verovatno i dalje privlačiti frajere koji zaista ne znaju kako da tretiraju ženu, takođe će verovatno privući i "gospodina Savršenog".

Puno je oprečnih saveta za izlaske i osvajanje nečijeg srca: glumi da si neosvojiva, nemoj glumiti da si neosvojiva, budi svoja, budi ljubitelj sporta, budi seksi, ali svejedno prizemna... spisak se nastavlja unedogled.

Ipak, ako je verovati kolumnisti Brajanu Ferbeksu postoji osam stvari koje muškarci vole i smatraju neodoljivim. On tvrdi da će žena, ako čini barem jednu stvar s ovog spiska, privući pažnju "gospodina Savršenog" - zauvek.

Imaš sjajan smisao za humor

Jedna od najjednostavnijih (a iznenađujuće - najmanje korišćenih) metoda je dobar smisao za humor. Kada žene odgovaraju na njihove šale, umesto da se samo nasmeju, muškarci znaju da su napravili pravi izbor.

Kako piše Brajan:

- Želimo ženu koja nam je partner u zabavnom razgovoru, a ne samo obožavateljka našeg humora.

Nisi opsednuta svojim ormarom

Ako većinu svog vremena, energije i novca trošiš na odeću i obuću, muškarci bi mogli da posumnjaju da si pomalo površna.

- Sviđa nam se žena koja brine o svom izgledu, ali koja takođe zna da je privlačnost više u samopouzdanju nego u posedovanju skupih cipela.

Ne zaljubljuješ se olako

Baš poput zakona ponude i potražnje, muškarci žele da priželjkuju žensku pažnju pre nego što je dobiju.

- Kad je jednom dobijemo, lepo je podsetiti se da imate oči samo za nas - piše Brajan.

Zdrava si, ali nisi opsednuta zdravljem

Nimalo iznenađujuće, muškarci vole da vide ženu s dobrim telom, ali ne ako to znači da više vremena provodi u teretani nego s njima.

Isto tako, oprostiće ti što si jela salatu na prvom sastanku, ali ne i na svakom drugom do kraja života. Zapamti: muškarci vole obline, a žene koje svakodnevno dižu tegove pomalo su zastrašujuće.

Prizemna si

- Volimo žene koje nam opraštaju povremeni glupi potez. Ako u neobaveznom razgovoru kažemo pogrešnu stvar, a to nije bila rasistička ili neka idiotska primedba, a ona to pamti sledećih mesec dana, verovatno se nećemo složiti s najmanje 25 posto svega što bilo ko kaže - piše Brajan i poručuje ženama da zaborave na nepotrebnu dramu.

Uzvraćaš pozive

- Znam da se čini da pozivanje žene nije velika stvar jer smo odrasli muškarci, ali svaki put kad je prvi put zovemo, prestravljeni smo da će se dogoditi jedna od sledećih stvari: nećete nas se sećati ili moramo da smislimo nešto duhovito što ćemo reći na vašu govornu poštu - piše Brajan i poručuje:

- Ako ste nam već dale svoj broj, onda odgovorite na poziv ili poruku. Čemu ignorisanje?

Strastvena si

Uvek je inspirativno kad se neko s nečim bavi i to čini strastveno. Bez obzira da li se radi o hobiju ili poslu, videti ženu da je strastvena oko nečeg u svom životu, muškarcima je i te kako privlačno.

Imaš prijatelje

Iako je približavanje glasnom ženskom društvu pomalo zastrašujuće, veza sa ženom bez prijateljica još je strašnija.

- Lepo je znati da možemo da provedemo neko vreme sami ili u muškom društvu, a ne uvek da imamo nekoga usamljenog i razočaranog kraj sebe. Osim toga, možda će se nekoj od vaših prijateljica svideti neki od naših prijatelja, a to je za nas jedna od najdražih "win-win" situacija.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još