ČUDESNE, ORIGINALNE I NEPREDVIDIVE: Saznajte sve o ženama rođenim u znaku Vodolije

Čudesna, nepredvidiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, prijatna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava - to je ona, žena Vodolija.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko ju je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je žena Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe i nemoguće ju je "strpati u fioku" jer je izraziti nekonformista i zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta treba da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvek je spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, radnji, restoranu, timu, pevaču... i u dobru i u zlu.

Seks & veze

Za ženu Vodoliju život je igra u kojoj svako igra prema sopstvenim pravilima. Kad je reč o ljubavi, pobrinuće se da ta igra bude posebno zabavna i nikad dosadna. Ali njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekim povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje" (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi vazdušnih znaka), a to daje i svom partneru. Vodolija će uvek zadržati deo sebe koji neće otkrivati ni najbližim osobama.

Originalna i nepredvidiva, partneru će pružiti užitke za koje pre nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, voli da eksperimentiše i rado će probati sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Prijateljstvo

Dok hoda ulicom, svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer žena Vodolija voli sa svima da bude u dobrim odnosima i zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopušta da joj se potpuno približe, može da ih nabroji na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je reč o njenim pravim osećanjima, zbog čega joj je krug pravih prijatelja znatno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna je i uvek je tu kad je potrebna prijatelju. Žena Vodolija druži se s ljudima s kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvek možete da pitate za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.

Izgled

Suptilan i dražesan osmeh, spuštene oči, privlačan nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav, neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodolije.

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti i stratvenosti, čak češće naginju dečačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako vrat može da im bude kraći i širi.

Iskričave oči odaju veliku živost, ali često imaju ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikulisan glas. Međutim, kako god izgledala spolja, bez obzira i na najozbiljniji izraz lica, u svojoj unutrašnjosti vedra žena Vodolija uvek će uživati i biti zadovoljna.

Stil

Ne prati trendove, štaviše voli da nosi baš suprotno od onoga što je "in", pa ćete u sezoni kad svi nose mini suknje ženu Vodoliju prepoznati po tome što ona nosi maksi. Odvažna i smela, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli da privlači pažnju i šokira.

Jedan dan imaće svetlo ružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit poput pirsinga na licu, a već idući dan biće obučena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju, poput fine svilene bluze sparene s kaki pantalonama. U njenom ormaru uvek će se naći avangardnih odevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne - što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose.

Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Lepota bez okrutnosti njena je misao vodilja kad kupuje kozmetiku, zbog čega bira brendove koji ne testiraju na životinjama, a često i sama zna da pravi prirodne kozmetičke proizvode.

Stil kupovine

U kupovinu nikada ne ide sa spiskom stvari koje treba da kupi, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki, "sterilni" šoping centri nego manje izvikane lokalne radnje u kojima će naći "vintage" komade, koje će spariti u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više zato da provede vreme u dobrom društvu nego da nešto kupi.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još