PEVAČICA DOBIJA PRETNJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Katarina Kaja Ostojić zatražila pomoć! (FOTO)

Pevačica Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni, te gde god da se pojavi neizostavni su pozitivni komentari na račun njenog fizičkog izgleda.

Ona često na društvenoj mreži Instagram deli sa svojim pratiocima fotografije, ali i razne savete i dešavanja iz svog privatnog života.

Tako je Kaja ovoga puta otkrila svima da dobija pretnje od jedne osobe na Instagramu, te je rešila da apeluje na svoje pratioce da joj pomognu i prijave profil sa kojeg dobija jezive poruke.

- Molim vas prijavite ovaj lažni profil, jer moja porodica i ja trpimo verbalno nasilje od strane istog već neko vreme. Apelujem na sve koji prolaze kroz isto, da objave te naloge, a mi da ih u što većem broju reportujemo. Pomozimo jedni drugima u borbi protiv demona. Stop nasilju - napisala je ona.

Ostojićeva je ubrzo napisala još nešto osvrnuvši se na ljude koji kriju svoj identitet iza lažnih profila.

- Bolesna, mržnjom zatrovana stoka pravi lažne profile da bi maltretirala ljude koje ne poznaje lično! Ove društvene mreže su jedan kancer i svaka nesrećna i bedna osoba može da vam se obrati i preti! Stop psihopatama. Stop sociopatama. Stop virtuelnom nasilju - poručula je Kaja.

Autor: Nadlanu.com/T.J.
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još