MODNA ELITA ME NAPLJUJE I POČASTI UVREDAMA: Rada Manjolović progovorila o stajlingu koji je podigao prašinu!

Rada Manojlović nedavno se našla u žiži interesovanja nakon Instagram objave Jelene Karleuše u kojoj tvrdi da ju je Kim Kardašijan ponovo iskopirala.

Nedugo nakon što je objavila da bi najpoznatija rijaliti zvezda mogla "je*eno da je pita pre nego što je pokrade", oglasili su se i modni "znalci" i preneli da je prva uski triko koji više otkriva nego pokriva, ponela Rada Manojlović u emisiji Ognjena Amidžića.

Rada se na ovu temu već jednom oglasila i priznala da je zbog svojih odevnih kombinacija često dobijala negativne komentare, a sada se još jednom osvrnula na aktuelnu temu i čuveni triko.

Pevačica je objasnila da ju je sve mnogo zabavilo, ali i da joj smeta što nju "popljuju" zbog stajlinga, a kada neka svetska zvezda obuče isto to bude u redu i izazove velike i pozitivne reakcije.

- Hvala vam puno, ali ja se ne zanosim mnogo, meni je to bilo zabavno. Interno smo se šalili. Mene je nateralo da se oglasim to što sam ja godinama na stubu srama zbog stajlinga koji je čudniji, počasti me raznim uvredama modna elita. Onda razmišljam koliko nama treba da neka svetska zvezda nešto ponese da bi ti dobio priznanje za nešto od pre tri godine, za šta si napljuvan. Šou, baš sam se oraspoložila, ovo je bar bilo duhovito - rekla je Rada u "Premijeri vikend specijal".

Rada se osvrnula i na "prinudni odmor" na kojem se našla zbog masovnih otkazivanja nastupa zbog situacije sa korona virusom i otkrila kako provodi slobodno vreme.

- Odmor mi je prijao, nisam ni bila svesna koliko je mom telu trebao odmor. Fizički sam se odmorila i od aviona i od nespavanja, ali svakom odmoru bi trebalo da dođe kraj, čovek nije stvoren da planduje i krade Bogu danu. Sve to prelazi već u gubljenje vremena, zato sam se i aktivirala na drugim poljima. Otvorila sam Tviter, to je najnepotrebnija stvar na svetu - zaključila je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još