MARKO MILJKOVIĆ SE NIJE POJAVIO: Luna Đogani organizovala rođendansku proslavu za Anabelu Atijas i Sava Perovića (VIDEO)

Pop zvezda Anabela Atijas napunila je juče 46. godina. Njena najstarija ćerka Luna Đogani, iz braka sa denserom Gagijem Đoganijem prva joj je uputila rođendansku čestitku putem društvene mreže Instagram, a sinoć je u njenu čast organizovala proslavu.

Slavljenica je rođendan obeležila zajedno sa svojim i Luninim prijateljem, pevačem Savom Perovićem, kome je juče bio 30. rođendan.

Video snimke sa intimnog slavlja podelila je pobednica "Zadruge 2" na Instagramu, a za majku i Sava pripremila je rođendanske torte, mnoštvo balona i šampanjac kojim su nazdravili.

Kućnoj žurki prisustvovalo je nekoliko najbližih prijatelja, a Marko Miljković, verenik Lune Đogani, nije se pojavio na ovom slavlju u čast Atijasove, čime je potvrdio da do pomirenja između njih nije došlo nakon napuštanja rijaliti imanja u Šimanovcima, gde su se više puta sukobili zbog Anabelinog protivljenja njegovoj vezi sa Lunom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još