JESMO MATORI, ALI SE ODLIČNO DRŽIMO: Grupa Tap 011 izdala novu pesmu i najavila veliki povratak!

Grupa uz koju su odrastale generacije i bend koji mnogima i danas budi najlepše emocije, Tap 011 premijerno je na K1 televiziji imala premijeru spota za novu pesmu "Metar po metar".

Spot su snimili na Jahorini, a kažu da su pesmu osetili i odabrali "na keca" i da podseća na onaj "stari dobri Tap".

- Stalno se smejemo kada svako naše okupljanje mediji opisuju kao "ponovo zajedno", a mi se od 2011, kada smo imali koncert u Areni, redovno družimo. Zato sam rekla svima da moramo da snimimo pesmu da bi ljudi znali da postojimo kao bend, da smo zajedno – kazala je Goca Tržan u emisiji "Kec na jedanaest".

Pre godinu i po dana Milan je napisao pesmu "Doktore", ali onda se prošle godine desila ova nesrećna korona i nismo hteli da je objavimo da se ne bi mislilo da je napisana tim povodom. Pesma je ljubavna i nema veze sa koronom, ali smo ipak odlučili da malo sačeka. Onda je Milan napisao i ovu pesmu i odlučili smo da "Metar po metar" bude prva s kojom ćemo se pojaviti. Jesmo matori, ali se jako dobro držimo, družimo i super nam ide, u svom maniru, duhovito -  kazala je Goca Tržan.

Dodala je i da je njen suprug Raša primetio koliko je srećna i koliko se sjajno oseća otkako se bend ponovo okupio.

- Moram da naglasim i da smo svi presrećni što smo pesmu snimili po "old skul" sistemu. Svi smo otišli u studio, Ivana i ja smo pevale zajedno. Danas se to retko radi – rekla je Goca.

Đorđe Pajović istakao je da bend već ima četiri gotove pesme i da ćemo ih sve čuti uskoro.

- Danas, sa premijerom nove pesme i spotom možemo da kažemo da je ovo ozbiljan povratak. Goca nas je, moram priznati, najviše "vukla". Imamo danas možda i bolju energiju nego nekada. Otvorili smo nedavno i zvaničan Instagram profil grupe i svi smo admini. Dogovor je da nema brisanja nijedne objave tako da sam uveren da će se svi naši fanovi smejati i ludo zabavljati, jer će tu biti svega – kazao je Đole.

Ivana Peters koja je sa Gocom u emisiji otpevala nekoliko najomiljenijih pesama grupe Tap 011, kazala je Aleksandri i Bošku da joj druženje i rad sa bendom deluju kao nešto prirodno i potpuno blisko.

- Kao da nije prošlo toliko godina otkako smo zajedno radili i stvarali. Kao nekad smo se smestili svi u jedan auto i otišli na Jahorinu da snimimo spot. Ludo smo se zabavljali - rekla je Ivana.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: K1 Televizija-Printscreen/Youtube

Pogledajte još