ANJA MIT OBOŽAVA EVROVIZIJSKU EUFORIJU: Želja mi je da kažem "Good evening Europe!"

Uvek nasmejana glumica Anja Mit danas se na K1 televiziji latila mikrofona i zapevala, a pod miškom je dovela i najslađu moguću pratnju – svoju maltezerku Mašu.

- Ovo je Maša Mit, moja maltezerka stara tri godine. Mnogo sam želela psa i kupila sam je pre tri godine kada smo snimali seriju "Istine i laži". Ja sam bila ubeđena da je ona nova pseća zvezda, novi Sima, kada je sa svega dva i po meseca zakoračila u studio, na snimanje. Ali, sve moje nade i snove razvejali su se kada su mi rekli da uopšte nije talentovana glumica. Igrala je samo u tri epizode - rekla je lepa Anja u emisiji "Kec na jedanaest".

Najavila je i da ćemo uskoro gledati sitkom "Ljubavni zalogaji" u kojoj igra komunalnu inspektorku.

- Gledala sam malo u montaži i mnogo mi se sviđa serija, jedva čekam da počne prikazivanje. Verujem da će se i publici dopasti, jer je serija vesela i jako duhovita - najavila je glumica.

Takođe, Bošku Jakovljeviću i Aleksandri Jeftanović otkrila je svoj najveći san i do detalja ga opisala. Verovali ili ne, Anja sanja o tome da vodi - Evroviziju.

- Želja mi je da na velikoj bini glasno izgovorim: Good evening Europe! Da budem u velikoj haljini, sa kristalima, perlama, šljokicama... Meni ništa nije previše. Obožavam tu euforiju - rekla je Anja Mit na televiziji K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anjamitofficial/Instagram

Pogledajte još