SLAVLJE U DUBAIJU: Danica Karić sa porodicom proslavila prvi rođendan sina Bogoljuba (FOTO)

Danica Karić, naslednica biznismena Bogoljuba Karića i njen suprug Nikola Stojilković 30. januara prošle godine dobili su drugog sina, koji je po dedi dobio ime Bogoljub.

Skladna porodica živi u Dubaiju, gde je danas u mališanovu čast organizovana velika rođendanska proslava. Ponosni deda Bogoljub na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram uputio je nasledniku rođendansku čestitku.

- Danas je poseban dan za našu porodicu, našem najmlađem unuku i mom imenjaku Bogoljubu je prvi rođenadan. Evo nas sa našom Danom i zetom Nikolom kako bi zabeležili taj značajan trenutak za svakog roditelja - prvi rođendan. Trudimo se da budemo sa našom porodicom na proslavama i svim važnim i srećnim trenucima, jer nam to daje novu energiju i snagu. To nas, bake i deke podmlađuje, daje volju i elan za nove poduhvate. Našem dragom Bogoljubu želimo da bude zdravo i srećno dete, da voli braću i sestre, da poštuje starije i da mu svi putevi budu pravi i otvoreni. A mi ćemo sve učiniti da raste u sreći i da uvek zna da je porodica najsigurnije mesto. Živeo Bogoljube! Na mnogaja ljeta - napisao je Karić.

Podsetimo, nekadašnja članica grupe "DnD" i njen izabranik na večnu ljubav zavetovali su se poslednjeg dana 2016. godine, a prvi sin Petar na svet je došao početkom jula 2017.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bogoljubkaric/Instagram

Pogledajte još