RASPALA SAM SE, REKLA SAM DA ĆU SE ZAPALITI ISPRED SKUPŠTINE: Ana Nikolić progovorila o Rastinom boravku u zatvoru

Stefan Đurić Rasta 27. januara je nakon četiri meseca izašao iz pritvora, a sada je o svemu tome progovorila njegova bivša supruga, pevačica Ana Nikolić.

- Ne jedan od težih dana, nego jedan od težih perioda. Rasta je osoba koja je bila deo moje duše. Ja sam sa svojim ocem imala jedan poseban odnos. To je taj hendikep u mom životu, da sam ostala rano bez oca. I u taj momenat me ne dirajte. U stanju sam da objavim spomenik svog oca, jer toliko su me uznemirili sa diranjem u nešto sveto. Reagovala sam, pa makar Rasta i ja bili u ratu do kraja života. Ne dozvoljavam da bilo ko priča ružno o ocu mog deteta - počela je Ana svoju ispovest u emisiji "Ekskluzivno" i nastavila:

- To je dan kad sam čak i ja dobila informaciju da on ne izlazi i jako sam se slomila. A, onda mi je Tarina baka javila da ipak izlazi. Počela sam da plačem, onda se sve slomilo. To je period, jako težak. Gledati njegove roditelje koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu "Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda".

Ana se osvrnula na to kako je njena i Rastina ćerka Tara, koja ima tri i po godine, podnela očevo odsustvo.

- Tara je mala, ona ni ne shvata to, ali ja sam ponekad u njenom pogledu videla... Zadnjih par puta, jer već smo mi mesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno pričala "E, sad ove srede, tata možda dođe". Nisam joj obećavala, jer kad joj dam reč, to je tako! Videla sam zadnjih par puta da me je gledala s nepoverenjem. Čak sam u njenim očima pročitala... Ona ne zna šta je smrt, ali ona je mislila da se njen tata nikad neće vratiti - rekla je Ana.

Pevačica je prokomentarisala i kakav je sada njen i Rastin odnos.

- Ljubav prema Tari je na prvom mestu. Želela sam da se udam iz ljubavi i to sam uradila. Mi smo brat i sestra, više nego moj brat i ja. Prosto smo dva mnogo slična eksplozivna karaktera, to bi dete trpelo, a ja to svojoj Tari ne želim - zaključila je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još