IZGRADIĆE HRAM U KOJEM ĆE IZVODITI SVOJE RITUALE: Elena Karaman seli se sa sinovima u Toskanu

Nakon što je imanje na Kosmaju prodala Jeleni Đoković, dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić odlučila je, kako pišu mediji, da uskoro napusti Srbiju.

Kako kaže izvor blizak sada već bivšoj ženi Jugoslava Karića, Elena je odlučila da se preseli u Toskanu, gde je 2012. godine počela sa izgradnjom kuće i nekoliko godina kasnije je završila.

- Nakon razgovora sa mužem, Elena je rešila da proda kuću na Kosmaju koju su zajedno izgradili. Novac od prodaje kuće će podeliti, dok se Jugoslav složio sa tim da njegova bivša supruga zajedno sa decom otputuje u Toskanu gde imaju velelepnu kuću i veliko imanje. Sasvim je sigurno da će neke od skupljih komada nameštaja ipak iseliti iz vile i prebaciti u Toskanu, a ono što ne bude mogla da transportuje uzeće njen suprug Jugoslav - tvrdi izvor i dodaje:

- Tačno je! Ona upravo privodi kraju skicu hrama koji planira da izgradi i to u Toskani. S obzirom na to da imaju ogromno dvorište ispred kuće u Italiji, Elena će upravo tamo izgraditi jedan mali hram u kojem će izvoditi svoje rituale.

Iako će se uskoro preseliti u Italiju, Elena, kako se dalje navodi, planira da deo vremena provodi i u Srbiji, te je nedavno kupila imanje usred šume gde planira da izgradi novi dom. Tako je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi lokacija na kojoj će biti smeštena njena nova kuća.

- Počastvovana sam što ću baš ja biti čuvar ovog magičnog parčeta zemlje. Nova kuća i novi početak - napisala je Elena uz fotografije na kojima sa osmehom šeta kroz šumu i ujedno poručila da je reč o začaranom mestu.

- Povezujem se sa duhovima prirode i tražim pravo mesto na kome će stajati moja nova kuća - objasnila je dizajnerka na koji način bira lokaciju za novi dom.

Izvor: Alo!/Blic.rs
Foto: elenakaraman.essenceofliving/Instagram

Pogledajte još