SADA NIJE VREME ZA NOVAC, VEĆ ZA LJUBAV: Dženan Lončarević o životu tokom pandemije koronavirusa

Poznati pevač Dženan Lončarević pre tri dana objavio je novu pesmu i spot i tim povodom se iz svog rodnog Prijepolja uključio u program televizije K1. Kako je rekao, pesmu je dobio od poznate kompozitorke Sare Milutinović.

- Ako mi pesma "na prvu" zazvuči dobro i ako odmah razumem šta je pisac hteo da kaže, za mene dileme nema - uzimam pesmu. Novu pesmu "Živote duše moje" dobio sam od Sare i čim sam je čuo - to je bilo to. Nikada ne biram trenutak za pesmu, jer je za dobru pesmu svaki trenutak pravi - rekao je poznati pevač u emsiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Istakao je i da je večiti optimista i da se nada da se približio trenutak kada ćemo se svi zajedno "vratiti na stari kolosek".

- Jedino što ljudi već mesecima traže i za čim vape je ljubav, emocija. Ja pesme snimam zato što ih volim, a ne da bi ih naplatio. Sada nije vreme za to i za kalkulisanje. Vreme je da ljudima pružimo ruku, emociju i radost. A doći će vreme i da naplatimo svoj rad, kada opet krenu koncerti - rekao je Dženan Lončarević na televiziji K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dzenan/Instagram

Pogledajte još