UZ JOVANU JOKSIMOVIĆ I MANJU GRČIĆ VODIĆE JUTARNJI PROGRAM "URANAK": Bojana Bojović je novo lice K1 televizije

Mnogi ne znaju ali Bojana Bojović je od samog početka emitovanja Jutarnjeg programa K1 televizije "Uranak" deo redakcije, ali iza kamere, a sada je došao trenutak da se sa gledaocima ove televizije svakog jutra druži i kao voditelj.

- Jovana i Manja idu na zasluženi odmor i dobila sam tu čast i privilegiju da budem domaćin našeg jutarnjeg programa - reklla je s osmehom Bojana u emsiiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

- Od utorka, 9. februara dok su Manja i Jovana na zasluženom odmoru, ja ću se sa gledaocima družiti svakoga dana. Na veliku radost naših gledalaca "Uranak" ćemo imati i vikendom, i to je lepa vest koju danas delim sa vama. Kada se moje drage koleginice vrate s odmora, vikend će biti vreme kada ću se ja družiti sa gledaocima.

Kako je istakla, na televiziji K1 oseća se kao kod kuće.

- Od samog početka jutarnjeg programa sam deo redakcije i zaista se osećam kao kod kuće. Imam tu privilegiju da radim sa najboljom ekipom u ovom poslu, i iako ta činjenica sa sobom nosi dodatnu tremu i odgovornost, presrećna sam što ulazim u novo poglavlje, jer to za mene znači da napredujem. Inače, ja se već gotovo 20 godina bavim novinarstvom, ali manji deo karijere provela sam ispred kamere.

Bojana je kazala i da je jedan od recepata uspeha svake emisije i to da voditelj mora i da se - igra.

- Na nama je velika odgovornost jer vam oni koji se s vama bude i piju prvu jutarnju kafu moraju verovati kada im prenosite najvažnije vesti. Uvek ciljamo na aktuelne teme i na ono što svakoga dana gledaoce najviše interesuje. Ja ću se truditi da, naročito vikendom, unesem u "Uranak" i neka moja interesovanja, nešto više društvenih i socijalnih tema, da relaksiramo gledaoce. U svakom slučaju, tek ćemo da pokažemo šta smo i ko smo - kazala je Bojana Bojović na televiziji K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1 Televizija/Promo

Pogledajte još