KAD VOLIŠ NEKOG, NIJE LAKO OTIĆI: Aca Lukas iskreno o krahu braka sa Sonjom

Pevač Aca Lukas progovorio je razvodu sa Sonjom Vuksanović.

Naime, na pitanje da li je sa bivšim suprugama ostao u dobrim odnosima zbog dece, Aca je rekao:

- Ništa u životu ne radim po pravilu, zato što nešto mora, i sa sve tri žene sam imao periode dobrih i loših odnosa, da li zbog dece ili nečeg drugog. Šta život donese, tako je. Deca su moja, lepše je da budemo u dobrim odnosima, ali ako ne ide onda ne ide.

Osim toga, Lukas je prvobitno istakao da nije razmatrao odluku pomirenja sa bivšom suprugom.

- Nikad u životu. Kada uradim neku takvu krucijalnu stvar, razmislim pre toga dobro i kod mene nema vraćanja na staro - izjavio je pevač.

Ipak, na ponovljenu konstataciju novinara Baš nikada?!, Aca je ublažio odgovor.

- Da se ne lažemo, razmišljao sam o pomirenju sa Sonjom. Moj poslednji brak je bio veoma turbulentan, a rastava još turbulentnija. Ali preboleo sam je, sve ima rok trajanja. Imao sam sreću, u jednom periodu smo se skoro pomirili mada mi nismo par koji bi mogao ceo život da provede zajedno - rekao je Lukas.

- Imali smo veliku ljubav uz neslaganje. To nije ništa strašno, niko tu nije loš. Neko, jednostavno, ima interesovanja koja se ne poklapaju sa interesovanjima onog drugog, i pored zaljubljenosti. Mi smo bili deset godina u braku. To je strašan problem, ali ne možeš da odeš kada vidiš da vam se karakteri ne poklapaju. Kad voliš nekog, nije lako otići - zaključio je pevač.

Izvor: Pink.rs/Espreso.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još