PONOVO ZALJUBLJENA: Anja Mit pokazala novog dečka (FOTO)

Glumica Anja Mit navodno već neko vreme uživa u ljubavi sa novim dečkom, a njeno srce osvojio je mladi preduzetnk Luka Vještica.

Nakon raskida sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, bogatim beogradskim momkom, Anja je ubrzo našla novog partnera, tvrdi Kurir.

Prethodnog vikenda navodno je viđena u šetnji sa Lukom, držali su se za ruke dok su šetali pored reke, a glumica je dečku nešto objašnjavala, dok ju je on povremeno grlio.

Anjin novi partner, Luka, ima 29 godina, iz Beograda je, i uspešan je biznismen. Kako se navodi, Lukina porodica je imućna i u imaju agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina, a Luka je uključen u porodični biznis.

Anjin dečko je navodno popularan kod žena, završio je XV beogradskoj gimnaziji u Rakovici, baš kao i glumica, a u srednjoj školi posebno se dopadao devojkama.

Iako nisu želeli da se javno eksponiraju, Anja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se grli sa Lukom i javno pokazala koliko je zaljubljena.

Ipak, kako se navodi, po komentarima njenih bliskih prijatelja može se zaključiti da su u vezi, kao i po emotikonima srca koje joj je Luka ostavio. Anja za sada ne želi da priča o novoj vezi.

- Nemam komentar, previše mi je estradno da pričam o tome - kratko je rekla glumica.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: anjamitofficial/Instagram

Pogledajte još