BAŠ SAM JADNA, NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM: Mina Kostić progovorila o finansijskoj situaciji!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da Mina Kostić nema novca da plati račune za struju i telefon, pevačica je ispričala šta je istina.

- Prvo sam bila u šoku. Odvela sam kera kod veterinara i onda me je neko pozvao i ja sam rekla da mi je isključen telefon i da ne pratim dešavanja. Bože moj, pa svima se dešavalo da su im isključili telefon.Sutradan sam platila i onda su napravili famu oko toga. Baš sam jadna, nemam od čega da živim! Bogu hvala ušteedla sam i imam za najosnovnije i za ono što mi je potrebno za život - objasnila je pevačica.

Podsetimo, ona je sada priznala da su joj isključili telefon. Mina je primila pomoć od države u iznosu od 90.000 dinara, a nedavno je rekla da joj je to bilo dovoljno da pokrije samo osnovne troškove, dok pre toga nije imala ni da plati račune.

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – izjavila je pevačica nedavno u intervjuu.

Izvor: Kurir.rs/Starmagazin.rs
Foto: minakostic_official/Instagram

Pogledajte još