TRPELA SAM PSIHIČKO NASILJE: Mina Kostić podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg emotivnog partnera Nikole Srećkovića

Pevačica Mina Kostić prijavila je policiji bivšeg dečka Nikolu Srećkovića, koji je devetnaest godina mlađi od nje.

Ona je 17. januara u policiji podnela krivičnu prijavu protiv partnera s kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, a u prostorije MUP je došla vidno uznemirena i potresena.

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva za "Kurir" su potvrdili da je 17. januara pevačica Mina Kostić prijavila uznemiravanje, ali dežurni tužilac je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila.

Kako dalje mediji pišu, muzička zvezda je od bivšeg dečka dobijala uvredljive, preteće poruke, i takođe joj je pravio ljubomorne scene, zbog čega je morala da reaguje i potraži zaštitu od nadležnih organa.

- Mina i Nikola su neko vreme imali skladnu vezu. Međutim, poslednjih meseci je prošla kroz pakao. Trpela je ljubomorne scene, dramu, ciku, viku i dreku. Međutim, kap je prelila čašu i ona je prošle nedelje otišla u policiju i prijavila ga. Nije želela da trpi nijedan vid nasilja. Slao joj je neprimerene poruke, bilo je tu raznih situacija, ali više ništa nije mogla da toleriše. Pokušala je da mu na lep način objasni da je najbolje da više ne budu zajedno, ali što je prema njemu bila više fer i korektna, on je bio agresivniji. Nije želela da trpi i ćuti, pa je otišla u MUP na Voždovcu i podnela prijavu - priča izvor.

S druge strane, Nikola je takođe saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

Mina je odlučila da progovori nakon skandala i za "24sedam.rs" otkrije detalje kraha ljubavi sa Srećkovićem.

- Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad gore. On je takav tip prosto, ljubomoran. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem, on je počeo da se izvinjava. Posle je opet nastala situacija. Odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon... - ispričala je Mina i dodala da je Srećković dobio zabranu prilaska.

- Ne sme da mi priđe, niti da ima bilo kakav kontakt sa mnom.

Pevačica je otkrila da se opet razočarala u ljubav.

- Nisam se tome nadala. Jesam se razočarala, ali to je bio moj izbor. Htela sam na lep način da se raziđemo, ali nije moglo. Niti sam ga prevarila, niti sam takva, ali neke stvari se očigledno nisu promenile. Stop nasilju - rekla je Kostićeva i istakla da će nastaviti svoj život normalno, te da će snimati pesme iako joj je ljubavni život zakazao.

Mina je otkrila novinarima i da njen bivši partner nije bio zaposlen.

- Ja mu zaista želim svu sreću, neka mu Bog pomogne. Takođe, u 29. godina da ne radiš ništa... - rekla je Mina.

Podsetimo, Kostićeva je bila zaljubljena u Nikolu, te je čak planirala i porodicu sa njim. Međutim, situacija se posle godinu i po dana veze promenila, te je pevačica odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

Izvor: Kurir.rs/24sedam.rs
Foto: minakostic_official/Instagram

Pogledajte još