ŽIVELI, ZA ČOVEKA KOJI NIKADA NIJE VARAO: Jelena Karleuša uputila dirljive reči suprugu Dušku Tošiću (FOTO)

Jelena Karleuša retko kada objavljuje fotografije sa suprugom Duškom Tošićem sa kojim ima ćerke Niku i Atinu, te je današnjom objavom podigla veliku prašinu na društvenim mrežama.

Naime, Jelena je imala potrebu da se oglasi na Instagramu i stane na put pričama o fudbalerovim navodnim aferama o kojima se pisalo proteklih meseci.

Ona je uputila dirljive reči za svoju jaču polovinu, a fanovi su je podržali i njenu objavu nagradili velikim brojem lajkova.

- Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade pojedinih bolesnika iz tabloida. Zbog mene. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje... Jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni - napisala je Jelena u opisu zajedničke slike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još