Stand up show Neše Bridžisa "Šifra f40.01" u Velikoj sali Kombank dvorane 12. marta u 19h

Od Rikija Martina do vodećeg stand up komičara

Predstava "šifra F:40.01" je "mini autobiografija prolaska raznoraznih stanja koja ograničavaju svakoga od nas".Takođe, kroz predstavu će Bridžis slikovitim glumačkim sentencama prikazati  svoje suočavanje  sa strahovima koji parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio.

Neša će publiku povesti na to putavanje iz svojih ličnih iskustava, bez predrasuda, a kako kaže uoči nastupa, veruje da će publika sa  njegove predstave otići prepuna utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet. "Zašto se predstava zove ŠIFRA F 40.01 -  publika će morati i lično da se uveri, a siguran sam da će se mnogi pronaći u njoj", napominje Bridžis.

Nenad Danilović rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 7  sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000  profesionalnih nastupa.

U okviru svojih nastupa obišao je celu Srbiju i Evropu, a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je učesnik Treće sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, kada je osvojio treće mesto.

Pogledajte još