IZVLAČILI SU NAS POLUŽIVE: Nikolina Pišek otkrila potresne detalje trovanja gasom

Sve detalje nezgode koje je doživela, lepa voditeljka Nikolina Pišek ekskluzivno otkriva kako se sada oseća i šta se tačno dogodilo.

- Evo, upravo dokazujem da sam živa, sve je okej, hvala svima na brizi, dobro se osećam. Imam minornih posledica, ali se nadam da će nestati uskoro - istakla je Pišekova.

- Nadam se da će uskoro kriminalistička policija potvrditi moje sumnje. Za takve stvari mora neko odgovarati. Na mojoj zgradi su vršeni radovi usled sanacije potresa, došlo je do kontaminacije prostora u kom živimo i izvlačili su nas polužive - dodala je voditeljka.

- U trenutku kada je nastupila evakuacija ja sam spavala. Tokom večeri sam počela osećati neke simptome. I mojoj mlađoj ćerki je bilo zlo, mislile smo da je zbog trovanja hranom. Ostala sam duže budna od nje i otrovala sam se više. Una je počela povraćati, meni je bilo loše, moj suprug je shvatio da se nešto dešava i alarmirao naše prijatelje, policiju, hitnu pomoć. Pala sam u nesvest. Sećam se da je neko došao u kuću, sećam se da mi je neko postavaljao pitanja, ne sećam se baš svega. Samo znam da mi je prišla moja prijateljica doktorka, i rekla da su minuti bili u pitanju - priča Pišekova.

- Da sam ostala još desetak minuta duže, ne bi mi bilo spasa. Ćerka Una je bila u drugoj bolnici, bile smo razdvojene, ona je bila dva dana u bolnici, ja dan i po - kaže Nikolina.

- Imam promene u srčanom ritmu, na plućima, videćemo koliko je to trajna situacija. Una ima promene u moždanoj aktivnosti glave, ali videćemo kako će se to završiti. Srećna sam što sam živa i nadam se da su gledaoci izvukli pouku iz čitave situacije - zaključila je.

Izvor: Pink.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još