"LOCO LOCO" ZA EVROSONG: Uskoro premijera pesme grupe "Hurricane"

Grupa "Hurricane", prošlogodišnje pobednice Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Pesmi Evrovizije. Fanovi takmičenja prošle godine pevali su "Hasta la Vista" i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku - "Loco Loco" biće pesma Srbije za Evrosong 2021.

Veliki zadatak imao je tim koji ove godine radi pesmu, jer je "Hasta la Vista" postao regionalni hit i favorit među evrovizijskim fanovima, uz više od 24 miliona pregleda na Jutjubu samo na zvaničnom kanalu grupe. "Loco Loco" se priprema u studiju od prošle godine, a u toku su finalni datalji na kojima radi ovogodišnji autorski dvojac Nemanja Antonić i Darko Dimitrov. Sanja Vučić, kao i prošle godine, autorka je teksta.

Jedan od najpoznatijih muzičkih producenata sa ovih prostora, Darko Dimitov, priključio se timu Srbije. Na početku razgovora za RTS, kroz osmeh prvo izgovara da "želimo da postignemo prvo mesto". Darko poručuje da "koncept koji predstavljamo ove godine Evropi jeste evrovizijska pesma, ali ne samo to – pesma je klupska i moderna, spremna za radio stanice širom Evrope. Nemanja je napravio neverovatne evrovizijske elemente, i to je dobro, akcenat je i na pevanju i na igranju, što znači da pesma ispunjava kriterijume kako publike, tako i stručnog žirija" - završava Dimitov.

Nemanja Antonić autor je prošlogodišnje pobedničke pesme na Beoviziji. Ove godine dodaje da je "rad na ovakvoj pesmi projekat koji se radi u fazama, i to je suština celog timskog rada. Od grupe 'Hurricane' se očekuje određeni format, što ćemo i realizovati, ali sa idejom da ostavimo još bolji utisak i još hitičniju pesmu."

Premijera pesme i spota grupe "Hurricane" za Pesmu Evrovizije 2021. očekuje nas početkom marta.

Izvor: RTS
Foto: Đorđe Bukvić

Pogledajte još