Meridianbet – softverski inovator, karijerni mentor i najpoželjniji poslodavac u Srbiji

Dve decenije liderskog statusa na tržištu igara na sreću!

Domaća kompanija ove godine obeležava 20 godina kako postoji i diktira tempo razvoja domaćeg tržišta igara na sreću i može se reći da joj je prilagodljivost u srži korporativne kulture. Zato verovatno i ne čudi što je na turbulentne događaje u 2020, kao retko koja kompanija, odgovorila još većom inovativnošću i novim radnim mestima za domaće mlade stručnjake.

Ovo je priča o uspehu brenda Meridianbet.

Najveća zapošljavanja u danima najveće neizvesnosti

I dok se cela planeta nalazila u velikoj krizi, Meridian je u prvoj polovini prethodne godine za čak 30% povećao broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019.

Angažovani su domaći mladi stručnjaci, svršeni studenti, koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara, digitalnog marketinga…

Softver koji koristi ceo svet

Već godinama, Meridianbet je inovator kada je reč o plasiranju softverskih rešenja koja se primenjuju na najzahtevnijim svetskim tržištima igara na sreću, uključujući i zemlje EU. Zato i ne čudi što je više od jedne decenije Meridian apsolutni, nacionalni i regionalni lider u industriji igara na sreću.

Svoj poslovni model ova kompanija uspešno primenjuje, pored Srbije, na tri kontinenta i tržištima više od 30 zemalja sveta.

Stipendije za mlade talente

Prepoznajući višedecenijski, sistemski problem neusklađenosti između obrazovnih programa i ponude stručnjaka na tržištu rada, Meridian je u 2020. pokrenuo ambicizoni projekat stipendiranja i prakse za studente završnih godina akademskih studija.

Meridian već godinama aktivno učestvuje u projektima zapošljavanja mladih, u saradnji sa resornim ministarstvom i visokoškolskim ustanovama Republike Srbije.

Profesionalizam i integritet – zaštitni znak na svim evropskim tržištima

U samim začecima igara na sreću kao evropske, regulisane industrije Meridian je bio priređivač koji posluje po najvišim evropskim standardima. I u ovu godinu ova kompanija ulazi sa serijom novih projekata društvene odgovornosti.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još