ZANIMLJIVO VEŽBANJE U DVOJE: Stanija Dobrojević i Marko Marković uhvaćeni u teretani na otvorenom, sve prštalo od strasti! (VIDEO)

Uprkos povremenim turbulencijama, rijaliti zvezda Stanija Dobrojević i zgodni maneken Marko Marković jedan su od retkih parova iz "Zadruge" čija je ljubav i veza opstala i mnogo posle završetka učešća u rijalitiju.

Njih je ekipa "Paparaco lova" pre nekoliko dana srela u Novom Sadu, i odmah krenula za njima. Stanija i njen mlađani dečko bili su sportski obučeni, te je bilo očigledno da su se uputili na trening, a paparace je iznenadilo kada su shvatili da će usred februara, po ne tako povoljnim temperaturama, vežbati na otvorenom.

Zgodni par odvezao se Stanijinim kolima do obližnjeg parka, u kojem su brzo otpočeli trening i prolaznicima oba pola priuštili pravi raj za oči.

Nizale su se serije čučnjeva, trbušnjaka i sklekova, a tokom ovog personalnog treninga sve je pucalo od strasti, te se zgodni par cmakao svako malo, a ni znatiželjni pogledi prolaznika im nisu smetali, naprotiv.

Izvor: Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još