POŽELELA SAM DA ME NIKO NE ZNA: Emina Jahović progovorila o braku sa Mustafom Sandalom!

Pevačica Emina Jahović u proteklom periodu se razvela od Mustafe Sandala posle deset godina braka, preselila se u novi dom, a ove godine je zajedno sa sinovima preležala koronavirus.

Odmah nakon razvoda spajali su je sa turskim biznismenom, a onda je sada prvi put u jednom svom lajv uključenju na društvenim mrežama otkrila neke detalje razvoda o kojima do sada nije pričala.

- Žene imaju najviše samopouzdanja kad su voljene. Kad ih voli muškarac neki pravi, onda su najjače - rekla je Emina u razgovoru sa Aleksandrom Sašom Simović.

- Dok sam bila u braku sa Mustafom, tada nije bilo pomena da se razvedem, već se šuškalo o tome. Jako je teško boriti se sa slavom, to je nuspojava posla kojim se bavimo. Poželela sam da sam imala talenat za druge stvari, da me niko ne zna - izjavila je pevačica.

Nedavno je Emina otkrila da njen bivši suprug već duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove i da su sve obaveze prešle na nju.

- Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo o njima - rekla je za "Story".

Izvor: Mondo.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još