MILJANA JE POSESIVNA I BOLESNA, VEZA SA NJOM JE PAKAO: Danijel Višić i Zola udružili snage i poručili Kulićevoj da kod njih više nema šanse! (VIDEO)

U toku sinoćne emisije "Pretres nedelje sa Milanom" pokrenuta je tema koja se ticala se odnosa Danijel Višića i Miljane Kulić.

- Zola, šta misliš, da li se Danijel zaigrao? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Ja sam rekao da će u prvih dvadesetak dana da doživi pakao, pa će sam sebi da izjavljuje saučešće. Miljana je neko ko je mnogo posesivan, ona očekuje da većinu vremena provodiš sa njom, i da ako imaš neke razgovore, mora samo da se priča o njoj! - dodao je Zola.

- Bio je sa Kristijanom po 4,5 sati! - dodala je Miljana.

- Ne opravdavam što joj je psovao porodicu, a on nosi veliki teret jer je ušao sa njom u vezu, jer je bila sa nekim dve ipo godine. Video sam i da se sprda sa njom, ali ona je pametna i inteligentna, neću da ja sada nešto pričam, ali eto, želim joj svu sreću, ali ja tu ne vidim perspektivu. Napravio je mnogo kikseva, jer sve što je uradio sa njom, bilo je fejk. On kaže da je odlepio za Ivanom, pa Aleks, pa hoće Miljani da pravi decu. Ta priča ne pije vodu - nastavio je Zola.

- Rekao mi je sinoć da me on ne voli, da me ponižava, da je jedva čekao da uzme nagradu da me ponižava, svašta nešto - rekla je Miljana.

- Danijele, ona je došla kod mene u krevet! - rekao je Čolić.

- Pa da, neće Zola, pa ajde kod Danijela - našalio se Danijel.

- Zadrugari kažu da si odigrao loš potez posle "Izazovizije"? - komentarisao je voditelj Milan.

- Naša komunikacija je krenula kada je ona rekla Tomoviću da ja izađem, posle smo pričali, njoj je bilo loše. Nisam želeo da budem neko ko neće da joj pruži podršku, da joj kažem da može da pregura sve ovo, bez obzira na sve! Ja znam da ne možemo imati dobar odnos, jer smo već sutradan imali konflikt, mene to ne interesuje, mi možemo kafu da popijemo, ali ja njoj ne dajem nikakvu nadu. Mogu da popričam, da dam neki savet, ona govori kako ima neke skroz pogrešne savete, a iskreno, Danijel njoj ne treba, niti bilo ko drugi. Ona ljudima može da dokaže da može da izgura zbog svog deteta. Ja sa njom opet u sukobe neću da ulazim - dodao je Zola.

- Rekao mi je da nigde nećemo biti, pa meštipao kao da odobrava, i onda posle toga kada je došao ispred apartmana, dala sam mu te stvari, i onda se dogodilo da on opet priča da sam ja bokserska vreća, a ja znam kakva je situacija zbog njegovih dugova, i onda sam mu e zaklela da reč neću da progovorim sa njim, a onda je on dolazio da pričamo ponovo, da šetamo, pa je došao do mog apartmana. U nedelju sam prvo pričala sa Mišelom, pa je čekao da ostanemo sami i rekao da želi da pričamo... Ja sam ćutala! - rekla je Miljana.

- Ja sam otišao do apartmana, nakon čega mi se zaklela, ona mi je ušla u krevet, ušunjala se, šta ima da leži tu ako se zaklela? - pitao je Zola.

- Legla sam na pet minuta! Namerno, i onda sam se i ovom zaklela isto - nastavljala je Kulićeva.

- Tomoviću, da li je ispao nefer Zola? - pitao je voditelj Milan.

- Da subotom veče, osobi koja puši, a nema cigare, možeš da napraviš bebu, a da ti ne zameri! Zola ako ne želi odnos sa Miljanom, on treba da prekine. Zola, to je jedina stvar oko koje se ne slažemo, on je kako vetar duva! On sve drži na tihoj vatri, on je u ovom odnosu ozbiljan folirant, i kraj svake priče - otkrio je  Vladimir Tomović.

- Drugačije bih radio neke stvari da želim da se foliram. Na primer, kada ti dođeš u petak, i kažeš mi da izađem...Ima li logike da izađem tada, a onda da je odbijem? - počeo je Čolić.

- Pre toga si je imenovao za najnepošteniju - komentarisao je Vladimir.

- Ma dovoljno je samo ovo što je bila sa njim nakon tri dana, da ne budem nikada sa njom - komentarisao je Zola.

- Da nije sa Miljanom, Zola sa svojim forama može da bude do kraja rijalitija - zaključio je Tomović, pa dodao:

- Miljani sam rekao da ako se ugasi, on ispada - obratio se Miljani.

- Ja se kunem u majku da je rekao da ako ne bude sa mnom, i da ako se ugasi, ispada za tri nedelje - rekla je Kulićeva.

- Miljana, ovom čoveku želi dobro, jer će ti se dobrom vratiti, a Zola neka ne igra rijaliti sa njom, i neka joj ne prilazi! Javno ti kažem sada, u petak ću da te nominujem - vikao je Tomović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još