IMAM SVOJ MIKROSVET KOJI ME ŠTITI: Snežana Mišković Viktorija iskreno o privatnom životu i povlačenju sa muzičke scene

Nekada veoma popularna pevačica i članica grupe "Aske" Snežana Mišković poznatija kao Viktorija, uključila se u program K1 televizije povodom smrti Sanje Ilića koji je bio autor numere "Halo, halo" s kojom su se članice "Aski" plasirale na Evroviziju 1982. godine.

- Zatekla me je ova vest i rastužila, ali Sanja će svake sekunde, uvek, biti tu. U etru. Zahvaljujući svojim pesmama - rekla je Viktorija u emisiji "Kec na jedanaest".

- O ovoj bolesti i dalje ne znamo mnogo, svi smo i dalje u strahu.

Viktorija se prisetila i te 1982. godine i ispričala kako je došlo do toga da "Aske" nastupe bez Slađane Milošević.

- Slađana je odustala od nastupa i ja sam Sanji predložila da nas tri izađemo na scenu i da otpevamo tu pesmu, iako je bilo zamišljeno da budemo prateći vokali. On se našao u nebranom grožđu ali je prihvatio predlog i eto, u tako snažnoj konkurenciji, mi smo pobedile. Nismo znale šta nas je snašlo, a Sanja je bio tu da nas vodi, daje savete, družio se sa nama i razgovarao – rekla je Viktorija na K1.

Na pitanje Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića kada ćemo je opet videti u medijima pevačica je rekla da je to – malo verovatno.

- Ja sam se 2014. godine potpuno povukla iz medija. Ima jedna anegdota koja je potekla od moje ćerke, a glasi: "Mama, da mi nisi mama ne bih znala da postojiš". Mladi ljudi ne znaju za mene, čudno je vreme. Ja imam svoj mikrosvet koji me štiti od svega negativnog što nas okružuje, naročito onih koje su prisutne u mojoj branši - zaključila je Viktorija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još