PEVAČICA NAPRAVILA GREŠKU KOJA ĆE JE SKUPO KOŠTATI: Severina mora da plati 20.000 evra Milanu Popoviću?!

Pevačica Severina Kojić navodno se ponovo našla u finansijskim problemima, pišu hrvatski mediji.

Severini je krajem prošle godine finansijska agencija FINA u Hrvatskoj, navodno izdala nalog za prinudnu naplatu u iznosu od oko 150.000 kuna, odnosno, oko 20.000 evra.

Prinudnu naplatu joj je navodno odredio sud, jer nije na vreme vratila hrvatski pasoš maloletnog sina bivšem partneru i ocu deteta, biznismenu Milanu Popoviću.

Rešenje o prinudnoj naplati navodno je doneo Opštinski građanski sud u Zagrebu u junu prošle godine, a viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio ga. U odluci je navodno stajalo da Popoviću, ako pevačica ne postupi po rešenju, navodno mora da plati 1.000 kuna, odnosno, oko 133 evra, za svaki dan zakašnjenja.

Ovo nije jedina sudska kazna koja je snašla pevačicu. Naime, zagrebački sud u junu prošle godine je navodno izrekao pevačici novčanu kaznu u iznosu od 5.000 kuna, odnosno oko 666 evra, jer je i nakon sudske zabrane objavila fotografiju sina na svom Instagram profilu. Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sledeći put, ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži, kazna biti 10.000 kuna, što je oko 1.333 evra.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još