ČAST MI JE ŠTO ĆU BITI NA ČELU TIMA: Jovana Joksimović nova glavna i odgovorna urednica Tanjuga

Nova glavna i odgovorna urednica Tanjuga je Jovana Joksimović, saopštila je ta agencija.

- Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu skoro 80 godina. Cilj nam je da budemo tačni, najbrži, objektivni i kredibilni. Sigurna sam da će Tanjug i ubuduće biti okosnica svih važnih događaja u zemlji, regionu i svetu - rekla je Jovana Joksimović.

Dodaje da Tanjug više nije javno preduzeće i da su svi njihovi servisi registrovani na firmu „TAČNO“ d.o.o, čiji je direktor Manja Grčić. Prema ugovoru sa Republičkom direkcijom za imovinu, žigovi Tanjuga ustupljeni su na korišćenje preduzeću "TAČNO" na deset godina, dok pravo svojine na nepokretnostima i pokretnim stvarima, pravo korišćenja na stvarima u javnoj svojini i druga imovinska prava pripadaju Republičkoj direkciji za imovinu.

- Modernizacija Tanjuga počinje. Plan je da, kao i sve što smo do sada radili, unapredimo, da iskoristimo brend i tradiciju i naše znanje kako bismo napravili najmoderniju agenciju u regionu. U planu su velika finansijska ulaganja kao i otvaranje televizije Tanjug - istakla je Manja Grčić.

Izvor: Tanjug/rs.n1info.com
Foto: jjoksimovic/Instagram

Pogledajte još