NE DOLAZI U OBZIR: Vesna Dedić prekinula poslovnu saradnju sa Sanjom Marinković

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule su dugogodišnje prijateljstvo, ali i svaki vid poslovne saradnje.

Škola novinarstva koju su zajedno vodile zatvorena je već neko vreme. Tim povodom Sanja je spomenula da je zbog epidemije sve stopirano, a Vesna pak ne krije da je s bivšom prijateljicom prekinula svaki vid poslovne saradnje.

- Tačno je da moja izdavačka kuća više ne prodaje Sanjinu knjigu. Raskinula sam ugovor sa njom. Škola za medije takođe neće nastaviti sa radom, a ja ne planiram da otvaram ništa slično tome. Nijedna vrsta saradnje sa njom više ne dolazi u obzir - rekla je Vesna za "Svet".

Pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da su voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule dugogodišnje prijateljstvo.

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja - ispričala je Vesna jednom prilikom.

Izvor: Blic.rs
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još