PORODICA NIJE DOZVOLILA DA PRISUSTVUJEM NJEGOVOJ SAHRANI: Oglasila se Tatjana Karajanov, bivša supruga Sanje Ilića (FOTO)

Čuveni kompozitor i tvorac grupe "Balkanika" Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 70. godini od posledica koronavirusa. On je juče sahranjen na Novom groblju u Beogradu, u krugu najuže porodice.

Veliku pažnju javnosti privuklo je to što na poslednjem ispraćaju nije prisustvovala Tatjana Karajanov, njegova druga supruga, kojom se oženio 2016. godine.

Tatjana nije bila ni na komemoraciji, a njeno ime izostavljeno je i sa umrlice, ali se ona danas oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i otkrila da se od Ilića razvela u novembru prošle godine, te da da joj je žao što nije došla na sahranu, ali da joj to članovi pokojnikove porodice nisu dozvolili.

- Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo i ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu. Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi - napisala je Karajanova uz zajedničku fotografiju nastalu tokom posete Lisabonu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: CPG/Arhiva

Pogledajte još