SVE MI JE IZGLEDNIJA IDEJA O KOPANJU KROMPIRA: Nina Badrić o promeni profesije (FOTO)

Hrvatska pevačica Nina Badrić oglasila se putem društvene mreže Instagram i istakla da joj je predlog o obavljanju poljoprivrednih poslova, odnosno kopanju krompira sve izglednija, s obirom na to da već godinu dana nema nastupa.

Naime, nakon što je pevačica u julu prošle godine javno iskazala nezadovoljstvo što je pevačima onemogućen rad, zbog zdravstvene krize koja je pogodila ceo svet pa i Hrvatsku, pojavio se komentar gospođe koja je Ninu pozvala na kopanje krompira za dnevnicu od 4.700 dinara.

Iako je pevačica tada odgovorila ženi da nije lepo naslađivati se tuđom mukom, sada je na svom Instagram pofilu napisala da joj je "ideja o kopanju krompira" jedan od predloga za posao, sada i dobrodošla.

- Srećno mi godinu dana prisilnog odmora. Nove pesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali muzika i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira, ako ima još takvih predloga za posao, samo dajte, nemojte se štedeti - napisala je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Izvor: Nova.rs
Foto: badrich/Instagram

Pogledajte još