ODUŠEVILA ŽIRI U EGIPTU: Prelepa Anja Radić osvojila titulu Top model Evrope

Anja Radić Top Model Srbije vratila se iz Egipta sa takmičenja Top Model Sveta sa Titulom Top Model Evrope.

- U ovom sumornom period kada zbog poznatih epidemioloskih mera i brige o zdravlju učesnika nije moguće organizovati nijedan takmičarski događaj ove vrste, ova titula naše predstavnice u Egiptu na takmičenju Top Model World nam je dala snagu da izdržimo, da radimo i pripremamo se u posebnim uslovima za bolji period koji očekujemo - rekli su u MISS YU kompaniji jedinom zvaničnom organizatoru izbora Miss Srbije za Miss Sveta i još 19 internacionalnih takmičenja.

- Nema sumnje ovo nije lak period za organizatore događaja svih oblasti. Sa devojkama obavlajmo konsultacije on line po grupama, a na zakazane razgovore dolaze tri dnevno u različitom vremenu - kažu predstavnici kompanije.

Anja Radić je finalistkinja izbora Miss Srbije 2019. godine.

- Kada smo dobili ponudu da pošaljemo predstavnicu Srbije u Egipat na ovo takmičenje odlučili smo da učestvujemo. Pozvali smo devojke na kasting, a nakon duge analize našeg stručnog tima odlučili smo da je Anja Radić najkompletnija i najspremnija za ovo takmičenje i uručena joj je lenta Top Model Srbije.

Anja je u Egipat otputovala potpuno spremna i samouverena, a iz Egipta se vratila sa titulom Top Model Evrope.

- Možete dobiti ulaznu kartu ako izgledate lepo, ali ono što vas dovodi do titule je ono čime vi zapravo zračite. Na ovom takmičenju sve se gleda, obrazovanje, komunikacija na engleskom se podrazumeva, opšta kultura, stav, scenski nastup, talenat, odnos prema drugim devojkama i članovima tima, ponašanje u bekatejdžu, ljubaznost, osmeh. To su zapravo najbitnije stvari i u životu, a ne samo na takmičenjima ove vrste. Pre samog finala iamte razgovor sa žirijem, a pitanja koja najčešće postavljaju je da kažete nešto o svojoj zemlji, o tome gde vidite sebe za tri godina i da u tri reči opišete sebe. O svojoj zemlji svako od nas može mnogo lepog da kaže, ja uvek ističem da dolazim iz zemlje Nikole Tesle i Novaka Đokovića, a u skladu sa pandemijom rekla sam da se naša zemlja dobro bori sa Kovidom-19 i da zahvaljujući tome sam ja mogla da doputujem. Mnoge devojke iz drugih zemalja to nažalost sebi nisu mogle da priušte. Uživala sam u druženju sa drugim devojkama, upoznala druge kulture, obicaje i stekla prijateljstva koja ću da negujem.

- Kao Top Model Evrope dobila sam nagradu, dve nedelje u Hurgadi u hotelu po izboru i biću specijalni gost i član žirija na sledećem izboru Miss Top Model Word. Izbor kao i boravak u hotelu bio je organizovan uz visok stepen zdravstvene zaštite - rekla je Anja i dodala:

- Puna sam lepih utisaka i zahvalnosti prema organizaciji Top Model World, mojoj porodici i mojoj kompaniji Miss Yu na čelu sa Vesnom De Vinčom koji su verovali u mene, podržavali, savetovali i puno radili na mojim pripremama za moj odlazak.

- I za kraj bih poručila devojkama: "Prijavite se Miss Yu kompaniji za izbor Miss Srbije, verujte u sebe i sledite svoje snove, pridržavajte se saveta naših stručnjaka, jer lepota je 50% a drugih 50% čini ogroman rad. Kada se to na vreme shvati - uspeh je zagarantovan."

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zoran Mirčetić, Kai Spaete i Ali Bahr

Pogledajte još