NE ZNAM U ČEMU JE NJEGOV PROBLEM: Miljana i Mišel nastavljaju sukobe! (VIDEO)

Svađa između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića sinoć je bila jedna od tema u emisiji "Pitanja novinara". Kako je Miljana rešila da preuzme njegov krevet, dok je pevač u hotelu, to je produbilo njihov konflikt.

- Ja sam bila kod kuće, s ozbirom na to da jednom mesečno idem kod psihijatra, mene niko nije lagao o zdravlju moje porodice, nego je majka rekla da mene slažu, da se ne bih ja nervirala. Saznala sam da su poslati rezultati na biopsiju, ja sam bila u šoku... Što se tiče Mišela, ja sam ga zamolila da spavam u pabu, u smislu Kristijan spava ovde, a ja sa druge strane, da bi mi Kristijan bio u blizini, da bih mogla da funkcionišem tokom dana, da mi ni noću ne bude loše, čula sam da je Bog uslišio moje molitve i da su moji roditelji okej. Ja sam mu tražila da budem u pabu, dok mi se mama ne vrati. Međutim, on ne želi, on očigledno traži da se svađa sa mnom. Ja sam ispala čovek prema njemu. Što se mojih emocija tiče, ja bih mogla i u krevet da legnem sa njim, svesna sam toga, čovek ima toliko godina, oženjen je, kao sa Mićom ili nekim starijim čovekom, ali je problem, jer Mišel neće da me ispoštuje. Ne razumem zbog čega neće. On kao da traži konflikt sa mnom. Ne znam u čemu je njegov problem - pričala je Miljana.

Naime, mnogi su tvrdili da je ovde reč o Miljaninim emocijama prema Mišelu, koje još uvek nisu isključivo prijateljske, sa čim se složila i nova zadrugarka, Zorica Erić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još