UMRO BIH ZA NJU ISTOG TRENUTKA: Vuk Mob o roditeljstvu i naslednici Teoni

Vuk Mob pre nekoliko dana dobio je ćerku Teonu, koju je na svet donela njegova izabranica Olivera Konatar koja je nedavno napustila porodilište.

Reper još uvek sabira utiske, a prvi susret sa mezimicom ga je u potpunosti raznežio. Sada je za "Premijeru" otkrio i kako su protekli prvi zajednički dani, te i da pomno prati i uči sve o menjanju pelena.

- Slavio sam tri dana, ali kod kuće u krugu najbližih prijatelja i porodice. Olja je malo umorna, nije spavala celu noć, odvojili smo se u dve smene, ja preko dana pazim bebu, Olja uveče. Na slikama mi je delovala mnogo veće, kad sam je uzeo plašio sam se da je držim. Ali, hvala Bogu navikao sam se, gledam kako je mama hrani, presvlači, hoću da naučim da menjam pelene. To je moje prvo dete, imam osećaj kao da je tu pored mene već godinu dana, umro bih za nju istog trenutka - priča reper koji je jedva čekao da njegove mezimice stignu kući.

- Olja i ja smo bili na video-četu non-stop, sad su kod kuće, nigde ih ne puštam. Liči mi na Olju, malo na mene i mog mlađeg brata. Što se tiče imena rat se vodio mesecima. Hteo sam da se zove Selena, Lucia, a Olja je htela nešto uobičajeno. Na kraju smo izabrali četiri imena i izglasana je Teona - rekao je Vuk.

Reper već sada ima velike planove za svoju ćerku i ističe da će joj u svemu biti velika podrška.

- Do četvrte godine hoću da uči klavir, engleski jezik, da se obrazuje, ako Bog da sutra da ode u Ameriku na koledž, ja ću joj biti podrška svakako - zaključio je muzičar.

Izvor: Mondo.rs
Foto: iamvukmob/Instagram

Pogledajte još