VOLIM VAS DEVOJČICE MOJE: Sloba Vasić dobio ćerku (FOTO)

Pevač koji je popularnost stekao tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sloba Vasić danas je postao otac. Naime, njegova lepa supruga, misica Jelena Lela Karagić porodila se i na svet je donela njihovo prvo zajedničko dete.

Ponosni otac lepe vesti podelio je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, a tek rođenoj ćerkici Sloba je uputio emotivnu poruku.

- Pre nekoliko sati postao sam otac jednoj predivnoj devojčici! Pre nego što nastavim, moram se zahvaliti mom anđelu hrabrom koja je dokazala šta je snaga majke, jačina i naravno volja da što pre uzme u naručje svoje dete! Borac moj kao i uvek! Hvala ti sunce moje za ovo! Hvala ti za našeg anđela! Ćero moja, dobro nam došla i jedva čekam da te uzmem u ruke! Ceo dan sam se molio samo za tebe i tvoju mamu i hvala Bogu sve je baš kako treba! Čekam te kod kuće da se ti, mama i ja malo ispričamo i da se upoznamo, jer ćemo od danas biti najbolja porodica na svetu! Biću uvek tvoja podrška, tvoja snaga ako ti zafali, biću tvoj oslonac i zaštitnik zauvek! Kunem ti se Bogom, tvoj najbolji otac! Volim vas devojčice moje mile i jedva čekam! - napisao je Sloba uz fotografiju svoje izabranice dok drži ćerku u naručju.

Nakon pevačeve objave usledile su čestitke oduševljenih kolega i prijatelja, koji su mladim roditeljima čestitali na proširenju porodice, a devojčici poželeli dug i srećan život.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: slobavasic_official/Instagram

Pogledajte još