ANĐELE MAMIN, DOBRO NAM DOŠLA: Supruga Slobodana Vasića otkrila ime ćerkice! (FOTO)

Pevač Slobodan Vasić postao je otac 16. marta, a odmah nakon rođenja ćerkice oglasio se na društvenim mrežama i podelio radost sa pratiocima.

Ponosni tata je najverovatnije od uzbuđenja izostavio ime naslednice, ali je zato to učinila njegova supruga Lela Karagić, koja je poželela dobrodošlicu bebi i otkrila da se zove Marija.

- Anđele mamin, ovo je naš prvi susret. Namučile smo se obe da srećno dođeš na ovaj svet, i isplatilo se! Iako je bilo mnogo teških trenutaka, kada sam te uzela u naručje shvatila sam napokon kako izgleda moj svet! Bio je prazan bez tebe, neispunjen! Jedva čekam svaki momenat sa tobom, svaki dodir, svaku suzu, svaki smeh... Snago moja! Tata tvoj i ja od danas živimo za tebe! Posebno želim da se zahvalim svojoj jedinoj ljubavi koji je svaki tren bio uz mene, i kad me niko ne bi mogao trpeti, koji je sve zajedno sa mnom izgurao i bio uz mene do zadnje moje kontrakcije, kada nisam mogla ni samu sebe da vidim... Hvala ti što si mi podario život i moj uzdah za koji od danas živim! Dobro nam došla, naša Marija! - napisala je Slobina supruga.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: lelamisslela/Instagram

Pogledajte još