TUŽNA SAM I RAZOČARANA: Puklo prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović, pevačica se oglasila žestokim rečima!

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da je odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv takmičarke Vanje Knežević koja je diskvalifikovana iz "Zvezda Granda" nakon žestokih uvreda na račun pevačice, kao i neprimerenog sadržaja na Instagramu gde je navodno vređala sve članove žirija.

Kako Karleuša ističe, ova situacija otišla je predaleko i ponovo se našla na udaru medija, kao i njena maloletna deca koja nemaju veze sa ovom pričom, te je odlučila da na ovaj način reaguje.

- Zbog poziva na nasilje, kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski linč mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević - napisala je Jelena na Instagramu i u narednom storiju poručila da je žestoko razočarana u Mariju Šerifović koja je izjavila da su svi preterali:

- Za čitavu situaciju sam saznala u avionu. Apsolutno mi je sumanuto i nenormalno da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a ima veze sa Grand produkcijom, pogotovo sa žirijem. Razlog je prost, tek je četvrti, peti krug, tek trebaš da se takmičiš i pevaš, a istovremeno, Vanja je neko ko ima samo 18 godina, pa je možda na neki drugi, prijatniji način trebalo da joj se skrene pažnja. Na kraju je produkcija donela odluku o njenoj dikvalifikaciji. Meni se čini da su svi preterali, smatram da Vanja nije trebala da podeli sporan sadržaj, posebno što im je na početku svake emisije objašnjeno da ništa što je vezano za Zvezde Granda ne objavljuju na društvenim mrežama. Mislim da produkciji nije trebala ova diskvalificija, a sada kada ne postoiji način da se sve ovo ispravi, mi je stvarno žao, jer se napravio veliki problem, bez velikog razloga. Sve je to moglo drugačije da se reši, na mnogo lepši i ugodniji način, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. I još jednom moram da naglasim da mi je užasno što se bilo ko od mojih kolega našao u situaciji da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao , ne samo Vanje , nego i ostalih kandidata. Čak su i postojali neki pokušaji da se ova stvar reši, međutim neke su stvari bile vrlo isključive - napisala je Marija, a Jelena Karleuša je iznela svoje mišljenje o njenom potezu i odpratila Šerifovićevu sa svih socijalnih platformi.

- Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linčovanje njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez razloga. Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči "obukla si se kao tetka", prema kandidatima, ni to nije objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude psihičko zlostavljanje već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i kritiku doživljava kao torturu ne bi trebalo da se bavi ovim poslom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je javno osudila celu ovu farsu, biću još jača. 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Nova S-Printscreen/Youtube

Pogledajte još