ZADOVOLJNA SAM I ZALJUBLJENA: Bojana Ristivojević o karijeri, porodici i emotivnom životu

Voditeljka Bojana Ristivojević kaže da nikada nije branila da se polemiše o njenom ljubavnom životu, ali se trudila da njena jača polovina ne dospe u medije. Kako kaže, muškarca ne bira da se dopadne širokom auditorijumu, pa zato nema nameru ni da ga izlaže javnosti.

- Zadovoljna sam onim što je do sada učinjeno. Naš tim „Jutra“ je pred jesen oformljen, što znači da je mlad, ali dobro funkcioniše... Brzo smo se svi uhodali i prilagodili jedni drugima. Već dve nedelje počinjemo sat ranije (od 06:00 h) što se takođe pokazalo kao dobro. Jutarnji program je najkompleksiniji televizijski format, traje pet sati, gosti se smenjuju na svakih desetak minuta, imamo uključenja iz cele Srbije, pratimo aktuelnosti. Ja se trudim da svaki dan naučim nesto novo, da uočavam svoje greške, da ih ispravljam. Koliko god da ponekad pomislim da je teško, kada pogledam iza sebe, zadovoljna sam, radim posao koji volim, u timu sam koji mi prija - kaže Bojana.

Bilo je različitih komentara kada ste prešli sa TV Hepija na TV Prvu, kako ste na to gledali?

- Uvek je bilo raznih komentara i uvek će biti. Svako ima pravo na mišljenje i na to da mu nešto bude simpatično, a nešto ne. Na meni je da se trudim da gledaocima ponudim najbolje što mogu, da pitam i saznam ono što ih interesuje. Ne opterećujem se previše komentarima, niti ih čitam, najčešće mi ih prepričaju bliski prijatelji i sestra. Naravno da rad na Prvoj smatram stepenikom više u karijeri, na TV Hepiju sam počela da radim jako mlada, imala sam 21 godinu, logično je bilo da posle toliko godina promenim posao, nije bilo nikakvih svađa, kako se spekulisalo.

Šta vam poslednjih meseci predstavlja najveći problem?

- Iskreno, nije mi bili nimalo lako kada je Jutarnji Prve krenuo da počinje od 06.00, sat ranije nego pre. To je značilo da umesto u 05.00, svi mi navijamo alarme u 04.00. Plašila sam se da se ne uspavam prve nedelje, ali sada je već sve u redu.

Ne volite da pričate o privatnom životu, ipak mnoge zanima da li je neko uspeo da osvoji vaše srce?

- Istina je da ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane i fotografije mojih roditelja, brata, bake... jer često ih i pominjem, ali kada je emotivni partner u pitanju, to nikada nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam svoju ljubav čuvala, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije.

Planirate li da u godini koja je pred vama stanete pred oltar i venčate se?

- Videćemo. Sve je moguće.

Na izvajanom telu pozavidele bi vam mnoge devojke. Šta je tajna?

- Nema tu neke posebne tajne. Najviše su zaslužni geni. Moja majka izgleda gotovo identično kao ja, isti broj odeće nosi. Svi u porodici su mi slične građe, svi su se bavili sportom, aktivno se bave raznim hobijima. Moja baka ima 80 godina i svaki dan radi vežbe iako živi na selu i u pokretu je tokom celog dana, obavlja seoske poslove. Ja ne jedem često slatko, nemam potrebu, volim povrće, voće i ne jedem mnogo hleba. Treniram dosta manje nego pre, ali idem na jahanje.

Izvor: Blic.rs
Foto: bokalica/Instagram

Pogledajte još