POSTOJE NEKE PORUKE ZBOG KOJIH POVREMENO TREPERIM: Sanja Marinković iskreno o emotivnom životu

Ove nedelje direktno sa ulica prestonice u emisiju ''Premijera - Vikend Specijal'', reporter Nemanja Vujičić intervjuisao je poznatu TV voditeljku Sanju Marinković.

- Pitala sam se ne koliko sreće me čeka danas, već kako da preguram ovaj sivi dan. Nikad ne gledam vremensku prognozu, stalno se svađam sa mamom koja gleda vremensku prognozu. Prvi put sam ustala u 12 sati, imam snimanja uskoro, pa će ovaj dan biti proveden u spremanju Magazina In - započela je lepa voditeljka.

- Znaš kako kažu, da si psihički zdrav kad radiš posao koji voliš i družiš se s ljudima koje voliš. Sad je teško, jer su teretane i kafane zatvorene, a mi tamo idemo po parče sreće. Snimatelji i vozači mi kažu da se zbog mene i moje emisije svađaju sa ženama po dva dana - ispričala je Sanja.

- Ja volim kada mene žene gledaju i pomažu mi da budem bolja u poslu. Teretanu sam zamenila tako što trčim napolju. Sinoć sam sa mojom drugaricom 13 kilometara šetala. Radim posao koji volim i uživam, takođe me ispunjavaju i porodične okolnosti, mama, sin - dodaje jedno od omiljenih TV lica.

A budući da izgleda bolje nego ikad, a pritom je slobodna, voditelja je interesovalo da li je možda zaljubljena.

- Zaljubljena nažalost nisam. Postoje neke sms poruke zbog kojih ja povremeno treperim, ali nemam partnera i nisam zaljubljena - bila je jasna Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još