KAJEM SE, JAKO MI JE LOŠE: Nenad Aleksić Ša iskreno o svojim osećanjima nakon javne prevare (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima sukob Nadice Zeljković sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša bio je razlog za novu raspravu.

- Ja se držim svog stava, samo mi je krivo što sam Kiju uplela u sve to. Mi nemamo van crnog stola nikakav problem - počela je Tara.

- Mislim da je trebalo da Nadica ćuti, jer je ona bila u toj situaciji, ali je osetila potrebu da stane u zaštitu svoje ćerke i drugih žena - prokomentarisala je Sandra Rešić.

- Nadica ni ne vidi u tom stilu života nikakav problem, i dalje voli tog pokojnog čoveka, ni ne krije to - dodao je Marko Đedović.

- Sreća što sam dobro plaćen, pa mogu da slušam ovo, inače ne bih - negodovao je Vladimir Tomović.

- Vrlo je verovatno da Nadica ima neke zadnje namere. Mislim da je ona "Zadrugu 1" doživela onako kako jeste samo zbog svog deteta, ali da još nije pravilno osudila tu prevaru i ono što je Luna govorila - komentarisala je Sandra.

- Najveći njen problem je što u meni vidi sebe. I u Luni vidi sebe. Neće mene niko rastaviti od Nenada - rekla je Tara.

- Nadica me i fizički podseća na moju Ljilju, toliko me podseća na majku. Uvek se borila i za brata i za mene. Ja sam kreten i borim se protiv toga, ne mogu da pobegnem od sebe. Nalazim i opravdanja za njene reči, na neki grublji način je želela da mi objasni. Jako mi je žao što sam uvredio nju i njenu porodicu... Može svako da mi kaže šta hoće, ali ja znam šta osećam - komentarisao je Ša.

- Ove godine si glavni glumac ovde - dobacio je Tomović.

- Nemojte me dr*ati, ne možete se igrate sa mnom i sa mojom glavom - vikao je Ša.

- Ko te dr*a? Mi, koji smo te podržavali? Jako me je strah tebe. Jeste, kontradiktoran si, ja sam živela sa tobom pet meseci - protivila se Sandra.

- Dosta sam se ja zavozao. Nećete se više igrati sa mnom. Od sada pričam samo ono što osećam, ne ono što vi želite! Da, kajem se, jako mi je loše, iskrene suze sam imao - urlao je reper.

- Niko ti nije rekao da se ne kaješ - plakala je i govorila Tara iz pušionice.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još