PRE NEGO ŠTO KRENETE U SALON: Zvezde otkrivaju koja je najbolja frizura za svaki znak Zodijaka

Svaki horoskopski znak ima specifičan ukus čak i za frizuru! Saznajte šta kažu zvezde kakve su pripadnice lepšeg pola u frizerskom salonu!

Ovan

Njima je kosa zaštitni znak. Zbog načina života koji je brz ne vole frizure koje traže mnogo "vremena". To su uglavnom jednostavne frizure ili kosa vezana u rep. Pošto ih odlikuje kvalitena kosa vreme ja njihovoj strani. Bila puštena ili u repu, njihova kosa je uvek lepa i pleni pažnju.

Bik

Oni su tradicionalisti i nikada ih nećete videti sa modernom frizurom. To ne znači da nisu u trendu već biraju proverene frizure. Paž ili dužina do ramena, lepa prirodna puštena kosa. Pošto su znak koji je okrenut prirodi često imaju prirodnu boju kose. Čak im i poneka seda neće smetati.

Blizanci

Vole da eksperimentišu. To se uklapa u njihovu radoznalu prirodu. Možete ih videti sa klasičnim frizurama kao kod Bika, ali i sa ultra modernim frizurama. Sve zavisi kako se osećaju u datom periodu. Lako donose odluke da promene frizuru. Svaka ta promena uklapa se u njihov karakter jer Blizanac ima više osoba u sebi.

Rak

Njihova nežna i krhka priroda opisuje i njihov stil frizure. Kako vole da vreme provode sa porodicom uvek će frizura biti prolagođena situaciji. U kući će imati uredno svezan konjski rep ili frizuru sa nežnim laganim loknama. Kosa im je uvek čista i uredna.

Lav

Kao i kod Ovna kosa je dominantna na njihovoj figuri. Kosa krasi njihovu pojavu. To je uglavnom jaka, debela i zdrava dlaka koja može biti ravna ili kovrdžava. U svakom slučaju imaće uvek frizuru po poslednjoj modi koja njima perfektno stoji. Oni uživaju da privlače pažnju pa makar to radili i frizurom.

Devica

Kada vidite prefektno ispeglanu i isfeniranu kosu znaćeta da vam Devica ide u susret. Oni obožavaju perfekciju i to isto očekuju i od frizure. Svaka dlaka mora da savršeno stoji na svom mestu. Ne vole promene pa ćete ih ceo život gledati sa istom frizurom. Njihove promene su nežne i suptilne, ton ili dva svetlija ili tamnija boja kose.

Vaga

Vage su kraljice ukusa i stila. Kao i Lav vole dominantnu frizuru, ali ne po cenu svega. Ako joj ne pristaje trenutna ultra moderna frizura, odlučiće se za frizuru koja njoj pristaje, ali će je izneti na takav način da će svi poželeti da imaju istu. Vaga ume da stvara nove modne trendove.

Škorpija

Ona će svakoj frizuri da da ton mistike i seksualnosti. Jednostavno, sve što ona ima na glavi zrači seksepilnošću. Ista frizura na njoj ili nekoj drugoj ženi će izgledati potpuno drugačije. Voli tamnije boje i ume da savršenoi nosi šiške koje naglašavaju njen prodoran pogled.

Strelac

Samo praktično i nešto što ne oduzima mnogo vremena. Ne voli da "gubi" vreme po frizerskim salonima pa će zato tražiti frizuru koja njoj savšeno pristaje, ali da može da je oblikuje sama kod kuće. Uglavnom se odlučuje za "sportske" frizure koje savršeno pristaju njenom načinu života.

Jarac

To je karljica konzervativnosti. Takva joj je i frizura. To je osoba koja nikada ne bi sebe isticala frizurom već stavom i pojavom. Njena frizura mora da bude svedena, pristojna i uredna. Da bude primerena poslu, porodici, ali da je dovoljno lepa da može sa njom u provod. Boja je primerena njenom karakteru.

Vodolija

Neko ko najbolje zna da eksperimentiše frizurama i bojama kose. Njoj pristaju lude asimetrične frizure i iste takve boje. U stanju je da u par dana potpuno promeni imidž tako da je okruženje ne prepozna. Uživa u promenama i ne voli kalupe.

Ribe

Najkreativniji znak Zodijaka. U stanju su da najobičniju frizuru ukrase lepom mašnom ili rajfom i da savršeno izgledaju. Vole dugačku kosu koja može biti blago talasasta ili upletena u pletenicu sa nekoliko neobavezno pušetnih pramenova koji daju ležernu i nežnu notu kakve one i jesu.

Izvor: Magazin Novosti/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još