ANA KORAĆ I SORAJA SU TARINE NAJBOLJE DRUGARICE, TO SU PROSTITUTKE: Simova pljunula Miljanu Kulić usred emisije, zadrugari poskakali da ih razdvoje (VIDEO)

Miljana Kulić želela je u emisiji "Gledanje snimaka" da prokomentariše to što je Nenad Aleksić Ša zabranio Tari Simov da se druži sa Rialdom Karahasanović i ide sa njom na Rajsko ostrvo.

- Ša odlično zna sa kim se Tara druži, zabranio joj da se vidi na nju. Sada se ljuti na nju što sa damama sumnjivog morala ide na ostrvo. Rekao joj da neće ići sama da se vidi sa Sorajom, nego samo sa njim. A on je ušao sa istom takvom devojkom u vezu - pričala je Miljana.

- A kad je Rialda trovala Taru protiv Ša? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Ja nikad nisam pričala protiv njih - rekla je Rialda.

- Uvek je bila protiv mene. Gledam je kako teši Taru i priča protiv mene. Tara posluša njih... Svaka čast Ermini i Nataši što ne idu - dodao je Ša.

- Tara je rekla da će ići bez njega sa Sorajom na letovanje bez njega, zbog toga se naljutio i rekao da neće ići sama. Sada isto, sa damama sumnjivog morala koje idu na Rajsko ostvu neće da joj da - rekla je Miljana.

- Ko su te dame? - upitala je Sandra Rešić.

- Sanja, Milica, Maja. Milica je iz sveta prostitucije, Sanja katalog, Maja nije, jer joj Taki daje novac... Nataša... I u pravu je Ša, ali ne može Taru da menja iz korena, ne zna sa kim je u vezi. Ana Korać i Soraja su joj društvo, šta očekuješ? To su njene drugarice, vesele devojke. Ana je prostitutka. Za Soraju ne znam, za Anu znam - pitala je Kulićeva.

- Sara i Ana neka pokrenu tužbe. Za Saru ću ti j*bati mamu - rekla je Tara i pljunula Miljanu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još